Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Uttalelse om saken på Dagbladet.no 
Author Message

Joined: Tue Apr 18, 2006 9:28 pm
Posts: 781
Location: hauen
Post Uttalelse om saken på Dagbladet.no
Dagbladet.no refererer i dag til en artikkel i siste utgave av Alltid, Uansett, der de slår opp at Stabækfansen ikke vil ha homofile på kamp med bakgrunn i nevnte artikkel.

Dagbladet har fått en uttalelse fra Anders Krystad, og trukket slutningen om at listen denne artikkelen harselerer med dreier seg om en liste over pedofile. Slik skal leseren tro at denne artikkelen trekker paralleller mellom pedofile og homofile. Vi finner det helt nødvendig å kommentere dette.

Listen det er snakk om, er en liste med bilder av folk rundt Stabæk Inferno. Denne ble distribuert rundt på arenaer for å få vakter og andre til å holde utkikk etter oss, da vi ble ansett som såkalte casuals og dermed en fare for sikkerheten. Vi har aldri lagt skjul på hvor dumt og urettferdig vi mente dette var. Derfor ble det skrevet en artikkel som inneholdt en liste vi mente var så usaklig og dum at enhver leser måtte forstå at dette var tull fra ende til annen, der fellestrekket for de nevnte var en homofil legning eller antatt homofil legning. Dette for å harselere med den opprinnelige listen som ble laget over oss!

Det er mulig at dette ble vel internt, men vi hadde allikevel trodd at de fleste ville skjønne at dette var ironi. Vi er allikevel naturligvis svært lei oss for at noen har blitt støtt av dette. Vi har mange homofile venner, og ønsker selvfølgelig alle hjertelig velkomne til Telenor Arena!

At Dagbladet vurderer dette som en nyhetssak får stå for deres egen regning. Det siste nummeret av Alltid, Uansett har solgt i rundt 60 eksemplarer, men vi får nok snart selskap av Dagbladet hva opplagstall angår. Journalistikken de står for virker like dårlig som vår egen.

Denne uttalelsen vil legges ut på forsiden når noen med tilgang til å gjøre dette kommer hjem fra jobb.


Tue May 19, 2009 11:21 am
Profile

Joined: Tue Apr 18, 2006 7:20 pm
Posts: 1206
Location: Stabekk
Post Re: Uttalelse om saken på Dagbladet.no
http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/ar ... tid=563335 - idag var det lyn som fikk unngjelde. Er det virkelig mulig å lage sak ut av dette og attpåtil innhente kommentar fra Niso?

_________________
Inferno '99 - Kjernen i Stabækfamilien


Wed May 20, 2009 2:48 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forum/DivisionCore.
This site is hosted by Free-Forums.org - get a forum for free. Get coupon codes.
MultiForums powered by echoPHP phpBB MultiForums